//5 fülbevaló babák számára

5 fülbevaló babák számára

A kislányok számára a szülők legtöbbször már nagyon korán választanak ékszert. Ez teljesen rendben van, amennyiben jó minőségű és babáknak való fülbevalót vásárolnak. Szeretnéd megkönnyíteni a döntést? Mutatunk 5 olyan stílust, mely babáknak tökéletes, majd kitérünk az alapvető baba fülbevaló kritériumokra.

1. Karika fülbevaló babáknak

A karika fülbevaló nagyon népszerű és jól áll a kicsiknek. Előnye a praktikus kapocsmegoldás, mely tartós és nem akad bele semmibe. Az egészen vékony karikától a figyelemfelhívóbb, köves darabokig bármelyik tökéletes. Akár rózsaszín, kék vagy fehér kristállyal is találunk ilyen ékszert babáknak. Figyeljünk arra, hogy a karika átmérője ne legyen nagy, különben könnyen beakadhat bármibe.

2. Szívecskés baba fülbevaló

Ebből a típusból gyakori a szív körvonal középen színes kővel, a teljes fém szív, de akár a szív alakú kristály is. Többféle színváltozatban is pompásan mutatnak ezek az ékszerek.

3. Gyöngyös fülbevaló kicsiknek

Elegáns, s egyben kedves látvány egy pici kislány gyöngyös fülbevalóval. Ezekből kisebb a választék, de az érdeklődők egy gyöngyös fülbevaló webshop kínálatában kedvükre válogathatnak.

4. Köves vagy kristályos baba ékszer

Divatosak az aprócska Swarovski, cirkónia vagy más kristályt befoglaló baba fülbevalók is. Ennél a fajtánál maga a kristály hangsúlyos, hisz más motívumot nem tartalmaz.

5. Figurás baba fülbevalók

Gyerekeknek többféle kedves figurás fülbevaló is készül. Lássuk a legkeresettebb motívumokat:

  • virág
  • pillangó
  • katica
  • maci
  • elefánt

Ezeknél különösen is figyeljünk a kialakításra! Semmiképp se olyat válasszunk, mely könnyen beleakad más tárgyakba.

Általános tanácsok baba fülbevalóhoz

Annak érdekében, hogy ne csak szép, de biztonságos ékszert válasszunk a babánknak, néhány alapszabályt be kell tartanunk. Lássuk, melyek ezek!

  • A fülbevaló anyaga arany, platina, ezüst, titánium vagy orvosi fém legyen! Így kerüljük el az allergia kialakulását.
  • Inkább kisebb ékszert válasszunk. Semmiképp ne zavarja a babát, semmibe ne akadjon be!
  • Ne legyen kiálló vagy hegyes rész a baba ékszerén!
  • A beszúrós kapcsot kerüljük újszülött korban, hiszen sértheti a kicsi bőrét!
  • A következő kapocsmegoldások megfelelők: kör alakú bepattintós, elől kapcsos, patentos, francia kapcsos.

Összegzés: Számos gyönyörű baba fülbevaló közül választhatunk az apróságok számára. Kedves minták, apró karikák, szikrázó kövek vagy gyöngyök mind jól mutatnak a legkisebbek fülében. Csak arra figyeljünk, hogy megfelelő kapcsot és minőségi anyagot válasszunk!