//7 elengedhetetlen kiegészítő babaváró csomagba

7 elengedhetetlen kiegészítő babaváró csomagba

Amikor közeli rokonunk vagy jóbarátunk babát vár, szeretnénk kedveskedni neki. A praktikus ajándékok a legjobbak, hiszen ez az időszak kihívást jelent a leendő szülők számára. Örömet szerez, ha röviddel a baba szülése előtt, vagy babalátogatáskor egy kedves kis babaváró csomagot adunk a szülőknek.

Mivel egy baba webáruház kínálata kimondottan szerteágazó, nehéz megítélni, mi elengedhetetlen a babaváró csomagba. Most következő írásunkban 7 olyan kiegészítőt mutatunk, mely mindenképpen szükséges babaváró csomagba.

1. Pelenka babaváró csomagba

Pelenkából sosem elég! Úgy válogassuk tehát össze a csomagot, hogy újszülöttnek való eldobható pelenka is kerüljön bele. Sokan szívesen használják a textilpelenkát is, ezért néhány darab abból is jöhet. Ha nem is biztos, hogy pelenkázásra hasznosul, más – az újszülöttel kapcsolatos – teendőre is szükséges a textilpelenka. Ilyen például a büfiztetés.

2. Az elengedhetetlen törlőkendő

A törlőkendő is fogyóeszköz. Az újdonsült szülők ráadásul még nem biztos, hogy olyan ügyesek a gyermek tisztába tételében. Ezért lehetséges, hogy az áltagnál több törlőkendő is fogy. A legjobb az érzékeny bőrre való változat, hiszen ezzel nem hibázhatunk.

3. Babaváró csomag pelenkázó alátéttel

A babaváró csomagban kapjon helyet pelenkázó alátét, méghozzá eldobható! Persze lehet, hogy műanyag alátétet is használ az anyuka. Viszont ha eldobható alátétet is alkalmaz a műanyag felett, akkor sokkal könnyebb pelenkázás után rendet tenni.

4. Fürdető és sampon babacsomagba

Ha szeretnénk a babaváró csomagba tusfürdőt és sampont elhelyezni, akkor mindenképpen babáknak valót válasszunk! Fontos, hogy ne irritálja a bőrt és ne csípje a szemet. Gyógyszertárban is utánakérdezhetünk, de vannak nagyszerű 2in1 fürdetők és samponok a drogériában is.

5. Babaváró csomagba popsikrém

Mikor használják az anyukák a popsikrémet? Fürdetés és pelenkázás után, tehát naponta többször is. Jól jön egy babaváró csomagba is egy jó minőségű popsikrém.

6. A babaolaj elengedhetetlen kiegészítő

Számos módon használható termék a babaolaj. Amellett, hogy a baba tisztítására alkalmas (nemcsak otthon, hanem akár akkor is, ha máshol pelenkázzuk), gyengéd a bőrhöz. Babamasszázs is lehetséges babaolaj segítségével. A babavárós csomagba jó minőségű babaolaj kerüljön!

7. Hintőpor babaváró csomagba

A hintőpor megakadályozza, hogy a kicsi bőre befülledjen és így kivörösödjön. Felszívja a felesleges nedvességet, ápolja a bőrt. Vannak speciális gyulladáscsökkentő hintőporok is, melyek a már gyulladt bőrre javasoltak.

Összefoglalva: A babaváró csomagba sok különféle újszülött-ápolással kapcsolatos kiegészítőt tehetünk. A fenti hét termék szinte elengedhetetlen, hiszen az anyukáknak napi szinten szükségük van rá. Persze belenézhetünk egy baba webshop kínálatába, és vásárolhatunk további termékeket.