//Access Bars kezelés gyerekeknek

Access Bars kezelés gyerekeknek

Az Access Bars gyors és természetes megoldása annak, hogy változtass az életeden. Mindent megváltoztathatsz bárhol is tartasz most. Ha több békességet, örömöt vagy pénzt, jobb egészséget, kellemesebb kapcsolatokat szeretnél a Bars kezelések segítenek abban, hogy megkapd ezeket.

32 pont, amely összefügg a korlátozó nézőpontjaiddal

32 pont van a fejeden, amelynek a megérintésével könnyedén elengedheted a korlátozó nézőpontjaidat. Ez egy tápláló és stresszoldó kezelés, amely gyermekek számára is javasolt magatartási és/vagy tanulási gondok esetén.  Az Access Bars kezelés során minden olyan blokk, amelyet a testünkbe zártunk és hajlandóak vagyunk elengedni feloldódhat.

Az Access Bars kezelés segíthet:

 • a stressz csökkentésében
 • A testünk könnyedebbé válik
 • A fizikai, érzelmi és energetikai blokkok oldódhatnak
 • növekszik a tudatosságunk
 • javítja a koncentrációt
 • nyugodtabbá válunk
 • kellemesebbek lesznek az emberi kapcsolataink
 • az alvásunk pihentetőbb lesz
 • több energiánk lesz
 • segít ellazulni
 • gyermekeknél segíti a tanulást, javulnak az iskolai eredmények
 • növekszik a befogadásunk, nyitottabbá válunk a felbukkanó lehetőségek felismerésére

Akik rendszeresen adnak és kapnak Bars kezeléseket könnyebben túllendülnek a megoldani valókon és kisebb jelentőséget tesznek a problémákra. Az élet napos oldalán töltenek több időt és kevesebbet aggódnak.

Javul az iskolai teljesítmény

Ahhoz, hogy a gyermeked teljesítménye is javuljon az iskolában nem nagy kockázat befogadni néhány Access Bars kezelést. Ezzel olyan lehetőséget nyújthatsz a számára, amely megkönnyíti a tanulás mellett a kapcsolatok építését is a társaival a és környezetében lévő felnőttekkel is.

Miért válaszd az Access Bars® kezelést?

Szülőként arra vágyunk, hogy a gyermekeink sikeresek legyenek, emellett kiegyensúlyozottak és boldogok. Legyenek életrevalóak, legyenek céljaik és erejük hozzá, hogy tegyenek a célba érésért.

Mindezt végig gondolva nem kevés az elvárás, aminek meg kell, hogy feleljenek. Meg kell felelniük a szülőknek, a pedagógusoknak, a társaiknak és a saját maguknak is. A kudarcok visszahúzódóvá tehetik a gyermeket vagy éppen ellenkezőleg, mindenáron ki akarnak tűnni.

Csökken a szorongás

A gyermekek számára nem könnyű feldolgozni a szülői fészekből való elszakadást. Azt érezhetik, hogy túl kevés figyelmet kapnak az elvárások pedig túl magasak. Szorongóvá válhatnak, mert túl kevés a megerősítés, vagy a hibáik túl nagy figyelmet kapnak, emiatt nem érzik magukat elég jónak. A teljesítmény kényszer, amelyben élnek folyamatos nyomást, tartós stresszt okoz. Ha ebből az állapotból nem tudnak időnként kilépni, hogy lazítsanak akár testi tüneteket is okozhat például gyomorpanaszokat vagy fejfájást. A Bars kezelés segít ezek a feszültségeknek az oldásában, azzal, hogy könnyedséget teremt a gyermek világában.

Napjainkban sok a figyelemzavaros gyerek

Napjainkban sok a figyelem zavaros gyerek, a túl sok inger, ami éri őket, nem kedvez a koncentrációs képességeknek. Előfordulhat, hogy nem képesek megkülönböztetni a lényegest a lényegtelentől. Figyelmük lazán tapad és könnyen elterelhető. A figyelemzavar magasabb mozgásigényben is megnyilvánul és abban is, hogy a cselekvéseiket nem gondolják át. A fenti okok miatt az iskolai teljesítmény nem tükrözi a tényleges képességeket. Jellemzőek a beilleszkedési zavarok és a türelmetlen, izgága viselkedés.

Az Access Bars kezelések megoldást jelenthetnek a gyermekek különféle koncentrációs, tanulási és magatartási problémáinak megoldásában. Oldja a feszültségeket, javítja a koncentrációs képességeket és pihentetőbb alvást biztosít.

A bars kezelés oldja a berögzült hitrendszereket

Hozzájárulás lehet a figyelemhiányos zavar (ADD) figyelemhiányos hiperaktivitásos zavar (ADHD) obszesszív-kompulziv zavar (OCD) tüneteinek csökkenésére is. A kezelés oldja a blokkokat a berögzült hitrendszereket könnyebben elengedhetjük általa.

A bárokat futtatva, oldódnak a bennünk lévő blokkok, a hitrendszerek, a félelmek, a nézőpontok és a viselkedési minták.

A bars kezelések után a gyerekek sokkal kiegyensúlyozottabbak, kipihentebbek és javul az iskolai teljesítményük. Kevesebb a hiszti, ami régebben nehéz volt sokkal könnyebbé válik.

tevalasztasz.hu