//Farsangi jelmezek gyermekeknek

Farsangi jelmezek gyermekeknek

Karácsony után szinte azonnal megkezdődik a farsang. A gyermekek számára ez egy rendkívül élvezetes időszak, hiszen végre ismét be lehet öltözni valamilyen humoros vagy rémisztő figurának. A szülőknek azonban komoly fejtörést jelent, hogy milyen jelmezt válasszanak a kicsik számára. Természetesen lehetnek elképzelések, amiket az édesanya vagy képes megvalósítani, vagy nem. Választani azonban egy használtruha webshop kínálatából is tudunk. De vajon melyek a legjobb farsangi jelmezek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Házilag készült jelmez

A szülők első körben szeretik házilag megoldani a jelmez kérdését. Nem nehéz ugyanis az otthon is fellelhető anyagokból valamilyen karaktert összehozni. Vannak fajták, amelyeket gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. Ezeknek az a nagy előnye, hogy biztosan egy egyedi megvalósítással lepjünk meg a gyerkőcöt. Senki sem fog ugyanúgy kinézni majd a farsangi összejövetelen.

Múmia jelmez

Talán az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás, ha múmiának öltöztetjük be a gyereket. Sose fog kimenni a divatból, hiszen még kézügyességet sem igazán igényel. Pár szakadtabb anyag, egy kis WC-papír és már kész is a figura. Ha tartósabbra szeretnénk csinálni, akkor jöhetnek a gézlapok, amiket akár egy kis festékkel is megbolondíthatunk.

Bűvész

Bár nem egy elterjedt ötlet, de bűvésznek öltöztetni a kicsiket rendkívül egyszerű. Nem sűrűn látni, pedig csak egy cilinderre és egy fekete öltönyre lesz szükségünk. Ehhez készítsünk vagy vegyünk egy pálcát, a mutatványhoz pedig egy plüss nyuszi is megteszi majd. A kedvenc játékával ráadásul jóval magabiztosabban fog mozogni a helyiségben.

Tükörtojás

Ismét nem egy megszokott jelmez, de nem sok ennél is kevesebb anyagot igénylő változatot tudunk mondani. Ez manapság nagy sláger, hiszen csak egy hatalmas fehér pulcsira és egy kis sárga foltra lesz szükségünk. Ezt rá is varázsolhatjuk egy hobbi ruhafestékkel, vagy varrhatunk egy kör alakú anyagot az adott darabra. Ha még ez sem megy, akkor elég, ha rávasalod a mintát a felsőre és már kész is a gyors és egyszerű jelmez. Plusz pont emellett a variáció mellett, hogy ilyenkor amúgy is hideg van, így a gyerkőc biztosan nem fázik majd meg.

Használtruha webshop kínálat

Egy használtruha webshop kínálatában nem csak felnőttek számára találunk alapdarabokat, hanem a gyermekeknek is vásárolhatunk, akár egy sapkát vagy egy farsangi jelmezt. Ez lehet egy görög istennő, egy szellem vagy akár egy sárkányos változat egyaránt.

Összegezve: Január 6-a vízválasztó, hiszen vége a karácsonynak, itt a farsangi időszak. Ez sokszor okoz fejtörést a szülők számára, hiszen megtalálni a tökéletes jelmezt a gyermek számára, nem könnyű. Készíthetünk akár otthon is valamilyen egyszerű változatot is, de egy körbe nézhetünk egy használtruha webshop kínálatában is.