//Négy tavaszi kerti játék gyerekeknek

Négy tavaszi kerti játék gyerekeknek

Hamarosan itt a tavasz, amikor nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is szeretnek egyre több időt elölteni a friss levegőn. Ehhez azonban szükség lesz pár szabadtéri játékra, amely lefoglalja őket egy időre. Lehet szó játszóházról, kültéri zuhanyról vagy akár egy jó minőségű fa hintáról, a kínálat rendkívül széles. Ebben a cikkben bemutatunk nektek pár tavaszi kerti játékot gyermekek számára.

Játszóház

Minden gyermek vágyik egy saját palotára, kuckóra és játszóházra. Itt bármikor elbújhatnak a világ elől vagy játszhatnak egy kicsit a barátokkal. Egy játszóházzal valóra válik az álmuk, ráadásul a számos útban lévő apróságnak is helyet találunk. Léteznek egyszerű műanyagból készült változatok, de akarnak minőségi fa fajták is. A vásárlás előtt tisztázni kell, hogy hova fog kerülni, mennyire éri majd őket az eső. Hány gyermek használja majd, illetve az sem mindegy, hogy egy helyen tárolnánk vagy át szeretnénk majd azt helyezni a kert másik szegleteibe. A választásnál vegyük figyelembe az eszköz anyagát, méretét és a kidolgozás típusát is.

Homokozó

A lányok és a fiúk is szeretnek a homokban kotorászni. Miért ne vennénk nekik egy igényes homokozót, amelyben mindezt megtehetik? Egy teknősös, tetővel rendelkező változat ráadásul nem fog megázni, így bármikor rendelkezésre áll. Ha te sem tudod, hogyan csalogasd ki a gyermeket az udvarra, akkor szerezz be egy nagyszerű homokozót, ezzel biztosan örömet okozol majd. A termékek teljesen biztonságosak, kiváló és prémium minőségű anyagból készülnek. Egy homokozó nagyon hosszan kiszolgálja majd a családot.

Hinta

Egy hinta otthonra is kiváló lehet, hiszen nemcsak játszótéren alkalmas a gyermekek lefoglalására. A hintát érdemes úgy elhelyezni, hogy a kicsiket ne érje közvetlen napfény, így nem gond, ha meleg időben támad kedve egy kis hintázáshoz. Egy fa hinta kiválóan alkalmas erre a célra, hiszen esztétikus és nem törik olyan könnyen. Nem forrósodik fel olyan könnyen, így bármikor használható.

Medence

Egy felfújható medence minden családban jól jöhet. A legtöbb változat szerszámok nélkül felállítható, a szelepet leereszthetőek, így csak egy tömlő gyorscsatlakozóra lesz szükség, hogy feltöltsük a medencét. Egy jó minőségűt vásárolva pedig megfelelő tárolás mellett akár több szezonban is használhatjuk.

Összegezve: A tavasz beköszöntével nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek is vágynak egy kis friss levegőre. Ehhez csak pár játékot kell beszereznünk, amivel hosszan lefoglalhatjuk őket, míg mi kertészkedünk. Legyen szó egy fa hintáról, játszóházról vagy akár egy jó minőségű medencéről is. Ehhez csak egy tömlő gyorscsatlakozót kell beszereznünk, így gyorsan és egyszerűen tölthetjük fel vízzel.