//Természetes játékok babáknak

Természetes játékok babáknak

A legjobb babajátékok mindig azok, amikre alig költünk. A legtöbb gyermeket a drága és unalmas darabok nem kötik le túl sokáig. Ezzel szemben a Little Dutch változatok sok esetben lehetnek hasznosak, még nagyobb korban is. A természetes alapanyagból gyártott termékeket színük és kialakításük teszik annyira egyedivé. De vajon mik közül válogathatunk a babánk számára? Cikkünkből minden kiderül!  

Játékok a Little Dutch-tól 

A márka dizájnja a kicsik képzeleteinek vonzó, ami garantálja a több órás vidám és szórakoztató foglalkozást. A játékok a Little Dutch-tól minden évben megújulnak, hiszen mindig előállnak érdekes kialakítású fajátékokkal és textil kollekciókkal egyaránt. A gyártó az alábbi kategóriákon belül mozog otthonosan: 

 • Babák 
 • Játékkonyha 
 • Szivárvány 
 • Vonat 
 • Babház 
 • Építőkocka 
 • Készségfejlesztő kocka 
 • Toronyépítő 
 • Sátor 
 • Textil 
 • Hátizsák 

Abacus szivárvány játék 

A vállalat szivárványos aprósága nemcsak játéknak, hanem dísznek is kiváló. A kisebbek és nagyobbak által is bátran használható izgalmas darab fejleszti a finom-motorikus készségeket, később pedig a számok tanulásában nyújtanak segítő kezet. A vízbázisú festékkel kezelt és bőrbarát kiegészítő teljesen biztonságosan használható a babák számára. A szivárvány minden ívén 10 színes fagyöngy helyezkedik el, amiket ide-oda húzogatva lehet mókára bírni.  

Autók a lejtőn 

A versenypálya már a legkisebbeknek is remek foglalkoztató lehet. Fejleszti a lurkók képességeit és bemutatja számukra az ok-okozati összefüggéseket. A csomagban ráadásul nem autókat, hanem négy darab festett mintás keresek apróságot találhatunk. A fából készült termék természetesen ugyanúgy bőrbarát, mint az összes Little Dutch változat. 

Formabedobó kocka 

Már korábban is létezett hasonló játék, de az általában műanyagból készült. A márka gyártmánya azonban bármely baba számára biztonsággal használható. A környezetbarát eszköz fejleszti a gyermekeket, hiszen a legkisebbek egy ideig el tudnak szórakozni azzal, hogy melyik kockát hova is lehet behelyezni. Szórakoztató és vidám meglepetés bármely baba számára.  

Elefántos húzós játék 

A tipikus húzós állatkákat minden gyermek imádja. A cuki elefántos kivitel esetében azonban nem kell aggódni, ha azt a gyermek a szájába veszi, hiszen csak és kizárólag természetes anyagokból készült. Remek kikapcsolódást nyújthat a fiúknak és a lányoknak egyaránt, hiszen mind kékben, mind pedig tigrises mintával megtalálható a Little Dutch kínálatában.  

Összegezve 

Természetes alapanyagokból készült meglepetést keresel a babád számára? Esetleg vidám és igényes játékot vinnél egy gyermekes családhoz ajándékba? Akkor a játékok a Little Dutch-tól remek megoldást nyújthatnak a problémádra. Válassz például egy formabedobó kockát, egy elefántos húzós játékot, de akár egy szivárványos díszt egyaránt.